De fleste kattungene mine selges for mellom 16000-20 000 kroner til kos. Blir noen unger igjen går jeg ned i pris.

Jeg selger ikke til utstilling men om folk ønsker å stille så får de lov til det.

Jeg selger svært lite til avl alltid vært restriktiv på det.

Noe av grunnen er at det er tidkrevende å følge opp en fersk oppdretter da det er noe som enhver seriøs oppdretter burde ha inkludert i slik avtale.

Andre grunner er at jeg har litt for dårlig erfaring med flere av kjøperne av de få jeg solgte til avl.

For meg er det derfor mye hyggeligere å selge til kos til mennesker som verdsetter å ha disse vakre kattene rundt seg.Mindre penger for meg men desto mer glede.

Noen lurer på hvorfor mine katter koster mer enn hos mange andre.

Jeg har brukt mange penger på å importere dyre katter av høy kvalitet og ikke minst bruker jeg det meste av min fritid på dem.

Kattene mine gir også små kull.

Jeg legger mye vekt på helse og gemytt og ikke minst sosialisering, det jeg opplever som dårlige individer gemyttmessig har blitt luket ut, da jeg anser bra gemytt som grunnlaget for å avle frem gode katter.

Ungene bor inne sammen med meg frem til de flytter. Det er også krevende å ha flere hormonelle hunner så tett på meg over tid.

Ønsker du deg en flott Bengal så betaler man for det så enkelt tenker jeg det er.

F-kattene får man heller ikke importert lenger. Jeg har i alle år solgt mine alt for rimelig rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid til å promotere hva de faktisk er, jeg finner mye feilinformasjon om dem på nett skrevet av mennesker som neppe engang har sett en men allikevel fremstiller seg selv som «ekspert» på dem.

Jeg har allikevel vært fornøyd fordi kjøperne har vært superfornøyde med hva de fikk. ?

Total Page Visits: 533 - Today Page Visits: 1