Meg som oppdretter

Jeg fikk min første Bengal tidlig på 2000 tallet og forelsket meg totalt i rasen så veien derifra til å bli oppdretter var kort.
Jeg er også den eneste (så langt jeg vet) som også avler på tidliggenerasjonene i Skandinavia, lovlig.
Jeg importerte før forbudet kom. Skal skrive mer om hva det er senere nå må jeg bare få den nye siden opp å gå. Jeg har altså både det og SBT(vanlig bengal). Lurer du på f kattene spør heller meg som holder dem enn andre som aldri har sett en. Jeg leser mange rare uttalelser om dem på nett. Men nei de er på ingen måte villdyr vanlige mennesker ikke kan ha. Jeg har solgt de fleste til familiefolk.. Ekstra morsomst faktisk å selge til de med barn da jeg vet de har mye gjensidig glede av hverandre.
Som oppdretter er en viktig del for meg å følg opp de som kjøper katt hvis og om behov.
Gjennom mine snart 20 års erfaring kan jeg gi fin veiledning hvor det å stille de riktige spørsmålene om feks en katt blir syk kan spare kjøperen for mange penger.
Når en katt flytter fra meg er den alltid chippet og har fersk helseattest. Man kan ikke gardere seg for all spontan sykdom som kan poppe opp. Men ved å kjenne sine linjer slik jeg gjør gjennom så mange år da vet man om man avler på friske linjer. Min ene har jeg avlet på i ja nesten 20 år.
Har nye importer nå så klart hva som ligger bakover i dem er ukjent. Da får jeg bare håpe at oppdretterne bakover bak dem også har vært like seriøse som meg i å luke ut dårlig gemytt fra avl sammen med i de tilfeller man mistenker at ressistent sykdom kan ligge i genene.
Jeg er også opptatt av rolig gemytt og avler derfor ikke på rastløse og masete katter.
Mine katter er ikke av de billigste på markedet det skyldes at jeg selv har lagt mange penger i egne avlsdyr. Alle mine er importer og de fleste har jeg reist og hentet selv.
. Jeg har flere nye og spennende linjer på gang så følg med!
Det jeg sier nå om bengalkatten gjelder egen erfaring med egne katter og hva man kan forvente av det jeg sender fra meg.
Der er mye uforstand der ute. Noe som også vil prege kattene. Velg derfor en oppdretter med omhu..

Hilde

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Read More

Our Values

1.

Praesent pretium semper dolor et .

Nullam feugiat, dui quis suscipit consequat, leo quam gravida tortor, quis convallis mauris augue condimentum enim. Nulla at odio et erat commodo dapibus et a libero? Morbi auctor, eros ut pellentesque lacinia, ante lectus aliquet odio, id placerat turpis tellus at nunc.
2.

Morbi molestie mauris et orci faucibus .

Sed aliquam, nulla sed egestas aliquam, justo nunc condimentum quam, quis rutrum purus mau cursus odio. Morbi molestie mauris et orci faucibus vestibulum. Vestibulum nunc ante, vehicula at gravida nec, pretium quis elit. Mauris sed leo est.
3.

Fusce vitae mauris veli.

Morbi auctor, eros ut pellentesque lacinia, ante lectus aliquet odio, id placerat turpis tellus at nunc. Sed aliquam, nulla sed egestas aliquam, justo nunc condimentum quam, quis rutrum purus mauris cursus odio. Morbi molestie mauris et orci faucibus vestibulum.
Read More

Our Members Say

Our Mission

about-us-page-2

commodo vel venenatis non, ornare nec eros.

Nulla facilisi. In scelerisque; est facilienim, blandit quis pellentesque porttitor, imperdiet at erat. Aliquam porta, tortor sed blandit feugiat; mi dolor volutpat tortor, quis tincidunt orci eget lectus. Quisque sit amet enim velit? Curabitur in enim et felis ullamcorper imperdiet eteget sapien.

[/row]